Een nieuw jaar betekent, zoals gebruikelijk, weer nieuwe plannen. En voor de DotNed gebruikersgroep is een van deze nieuwe plannen om een podcast te gaan maken en publiceren. Deze DotNed Podcasts worden speciaal voor de Nederlandse .NET ontwikkelaar gemaakt en zullen dan ook zo veel mogelijk Nederlandstalig zijn. Het is de bedoeling dat de onderwerpen die we gaan behandelen heel divers zijn, zolang het maar interessant en relevant is voor een .NET ontwikkelaar.

De eerste van deze serie podcasts staat nu online op de website en is hier te vinden. Om het voor de luisteraars zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een RSS feed gemaakt zodat nieuwe afleveringen automatisch binnen komen. Voor de gebruikers van iTunes is hier een directe link te vinden en voor de Zune gebruikers wordt nog gewerkt aan een feed. Zodra de Zune link beschikbaar is zal deze op de site komen te staan.

 

Uiteraard zijn we benieuwd naar wat je van de podcast vindt en wat voor onderwerpen je in de toekomst graag wil horen. Speciaal hiervoor hebben we het email adres podcast@dotned.nl in het leven geroepen. Dus laat van je horen als je suggesties of feedback hebt.

 

Website: http://www.dotned.nl/PodCasts.aspx

RSS: http://www.dotned.nl/podcasts/podcasts.xml

iTunes: http://itunes.apple.com/nl/podcast/dotned-podcast/id413467827